Stage Buddha to Buddha.

Tijdens mijn stage bij Buddha to Buddha heb ik veel mooie dingen mogen maken. Ik zal hieronder een paar van die ontwerpen laten zien.


POS Bordjes

Voor een juwelier in Duitsland moesten bordjes worden gemaakt om mensen kennis te laten maken met het merk Buddha to Buddha. Omdat de winkel een donker interieur heeft, heb ik de bordjes zwart opgemaakt.


Instagram Stories

Tijdens mijn stage als vormgever was ik ook degene die zorgde voor de Instagram stories die werden geplaatst op het Instagram account van Buddha to Buddha. Hierin moest ik mijzelf wel ontwikkelen, maar vond het later erg leuk om te doen. Hier kon ik erg creatief in zijn. Hiernaast zal ik twee voorbeelden plaatsen.


Instagram highlights

Op het Instgram account van Buddha to Buddha moesten icoontjes worden gemaakt voor de highlights. Dit zijn de categorie├źn voor de Instagram stories. Ik hield hierbij de vorm van het logo aan, zodat het bij het account past.


Landingspagina webshop

Buddha to buddha is een campagne gestart met DJ La Fuente. Aan mij was het de taak om een banner te maken voor de landingspagina van de webshop, waar uitleg word gegeven over de campagne.

Geef een reactie