Over mij

Joyce Duijn

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en dat kan goed met het werk wat ik doe. Ik uit mijn creativiteit het liefst door middel van tekenen (zowel digitaal als op papier), schilderen en fotograferen. Ik zou mezelf graag verder willen verdiepen in de fotografie wereld. Door middel van een fotografie cursus kan ik dit in de toekomst ook combineren met de vormgeving. Zo kan ik ook veel mijn eigen beelden gebruiken.

Een ander onderdeel wat mij erg aantrekt is reizen. Ik houd ervan om op vakantie te gaan en mijn ogen uit te kijken. Ook probeer ik veel inspiratie op te doen voor eventueel grafisch werk uit verschillende landen. Hierbij kijk ik naar de manier hoe de vormgeving in verschillende landen wordt toegepast of naar straatkunst zoals graffiti.

Ik heb Mediavorming gestudeerd aan het Mediacollege in Amsterdam. Vooral tijdens mijn stages ben ik erachter gekomen dat dit werk bij mij past. Mijn stages waren bij Serviceplan (L’orĂ©al) en het sieraden merk Buddha to Buddha.

Het voelt heel goed om werk te vinden wat bij mij past en waar ik mij in thuis voel. Ik kan goed mijn creativiteit uiten in mijn werk en ik hoop dit ook over te brengen in het werk wat ik lever.

Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio.